Hartelijk welkom bij Footex International

Vanuit onze moderne vestiging in Hazerswoude, centraal gelegen in het Groene Hart van Nederland, leggen wij ons toe op de ontwikkeling én productie van modieuze schoenen.

De schoen heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig modeaccessoire. Goede bescherming en prettig draagcomfort voor onze voeten zijn absolute vereisten. Maar de consument wil vooral een schoen waarmee hij zich kan onderscheiden: de schoen als imageproduct. Modieuze kleding en bijpassend schoeisel zijn nu onlosmakelijk met elkaar verbonden. Beiden hebben verstrekkende invloed op de uitstraling van het individu. Footex slaagt er steeds weer in om de schoenmodellen optimaal te laten aansluiten op de nieuwste modetrends. En heeft daarmee een sterke reputatie opgebouwd in de schoenenbranche.

Met een flexibel team professionals verzorgen wij het gehele proces; van design en productie tot en met de levering van het vooraanstaande lifestylemerk MISTRAL®. Niet alleen in Nederland, maar ook in veel andere Europese landen. Een uitdagend proces dat wij tot in de puntjes beheersen. Ons continue streven naar perfectie krijgt vorm in onze slogan: Het loopt soepel met Footex.